TH-Gruppen A/S er en solid og velrenommeret byggevirksomhed. Vi tilbyder professionel byggestyring og tømrer- og snedkerarbejder til offentlige- og private bygherrer samt til større erhvervsbyggerier. Vores styrke findes i krydsfeltet mellem stærk byggeledelse og solidt håndværk. Hos os er høj kvalitet, troværdighed og tillid fundamentet for vores arbejde.

20 års erfaring

Vi har 20 års erfaring og har leveret et utal af ombygninger, tilbygninger, nybyggerier, fagtilsyn, byggestyringsopgaver mv. og vores mål er, at vores kunder altid oplever høj kvalitet, god kommunikation og et højt serviceniveau.

Vores medarbejdere

Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere er klædt 100% på til opgaven og er i stand til at arbejde selvstændigt og med kunden i centrum. Derfor sørger vi løbende for videreuddannelse, kurser og et godt og sikkert arbejdsmiljø.

Hvorfor TH-Gruppen

Vores stærkeste kompetencer er ledelse og kommunikation imellem byggeriets parter. Det danner grundlag for alt hvad vi gør og er vores kunders garanti for veludført og kvalitetssikret arbejde. Vi har rigtig mange års erfaring med kontraktforhandling, byggejura, entrepriseret mv. og har evnen til at koordinere og planlægge et byggeri, så resultatet bliver bedst muligt.

Vores kunder

Vi har både store erhvervskunder og private parcelhusejere. Alle får en personlig og professionel behandling. Vores kunder tæller eksempelvis Realdania By og Byg A/S, Mengel ejendomme, Alekto A/S, E+N Arkitektur A/S, samt mange private parcelhusejere m.fl.

 

Læs brochuren her: