Om TH-Gruppen A/S

TH-Gruppen A/S er en solid og velrenommeret byggevirksomhed. Vi tilbyder professionel byggestyring og tømrer- og snedkerarbejder til offentlige og private bygherrer samt til større erhvervsbyggerier. Vores styrke findes i krydsfeltet mellem stærk byggeledelse og solidt håndværk. Hos os er høj kvalitet, troværdighed og tillid fundamentet for vores arbejde.

Vision og værdier

Visionen for TH-Gruppen A/S er altid at sikre tilfredse kunder via:

• Troværdighed
• Tillid
• Kvalitet

Det er vores mål, at alle kunder i alle projekter store som små skal opleve høj personlig tilfredshed, der sikrer et mangeårigt og varigt samarbejde.
Vores kunder skal via ledelse og god kommunikation se den røde tråd gennem alle byggeriets faser og opleve tryghed. Vores personale skal have en stolthed for sit fag og udvise samarbejde med øvrige aktører på byggepladsen. TH-Gruppen A/S vil altid sikre opdateret uddannelse, så den enkelte medarbejder
altid leverer det bedste produkt og løsning til den enkelte opgave.

TH-Gruppen A/S Værdier:
Vi er en ung og visionær virksomhed med et troværdigt fundament.
Vores samarbejdspartnere skal altid opleve, at vores leverancer og aftaler er til aftalt tid og pris med mindst muligt materialespild.
Vi sætter sikkerhed og kvalitet i højsæde. 

Hvorfor TH-Gruppen A/S?

Vi har 20 års erfaring og har leveret et utal af ombygninger, tilbygninger, nybyggerier, fagtilsyn, byggestyringsopgaver mv., og vores mål er, at vores kunder altid oplever høj kvalitet, god kommunikation og et højt serviceniveau.

Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere er klædt 100% på til opgaven og er i stand til at arbejde selvstændigt og med kunden i centrum. Derfor sørger vi løbende for videreuddannelse, kurser samt et godt og sikkert arbejdsmiljø.

Vores stærkeste kompetencer er ledelse og kommunikation imellem byggeriets parter. Det danner grundlag for alt, hvad vi gør og er vores kunders garanti for veludført og kvalitetssikret arbejde. Vi har rigtig mange års erfaring med kontraktforhandling, byggejura, entrepriseret mv. og har evnen til at koordinere og planlægge et byggeri, så resultatet bliver bedst muligt.

Vi har både store erhvervskunder og private parcelhusejere. Alle får en personlig og professionel behandling. Vores kunder tæller eksempelvis Realdania By og Byg A/S, Mengel ejendomme, Alekto A/S, E+N Arkitektur A/S samt mange private parcelhusejere m.fl.

Vores samarbejdspartnere

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere