Byggestyring

Hos TH-Gruppen A/S varetager vi byggestyring, 1- og 5 års eftersyn samt afleveringsforretning i forbindelse med byggerier. Vi har mange års erfaring i byggebranchen som både rådgiver, bygherre og kompetent samarbejdspartner i forbindelse med tømrer- og snedkeropgaver. Det gør os i stand til at levere en professionel byggestyring med stor fokus på tillid, god kommunikation og høj kvalitet, så vi kan sikre en god håndtering og aflevering af ethvert byggeri.

Bag teamet af fagligt dygtige tømrere og snedkere står Troels Højlund, der er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og har mange års erfaring med byggestyring. Denne erfaring gør os i stand til at rådgive dig bedst muligt i forbindelse med dit projekt. Du kan derfor trygt lade TH-Gruppen A/S hjælpe dig med byggestyring.

TH-Gruppen A/S sørger for en komplet byggestyring

For at sikre en høj kvalitet af dit byggeri er det nødvendigt med byggestyring. Herigennem kan du sikre, at planerne for dit byggeri overholdes, samt at arbejdet udføres i henhold til de foreliggende kontrakter og aftaler. Hos TH-Gruppen A/S står vi for byggestyring i forbindelse med både små som større byggerier, hvor vi sikrer, at tidsplanen såvel som økonomien overholdes. Ligeledes sørger vi gennem byggestyring også for, at byggeriet efterlever den kvalitet, som de involverede parter har aftalt.

Vi klarer din byggestyring

I forbindelse med byggestyring klarer vi følgende:

  • Byggeledelse – i forbindelse med byggestyring sikrer vi gennem byggeledelse kvaliteten af byggeriet, samt at det afleveres til tiden. Vi håndterer byggeledelse gennem en god og klar kommunikation samt en dybdegående forståelse for byggeriets faser og parter.
  • Rollen som sikkerhedskoordinator – som led i byggestyring kan der opstå et behov for en sikkerhedskoordinator til byggepladsen. Denne rolle kan vi varetage, hvorigennem vi kan sørge for koordinering af byggepladsens fællesområder, samt at disse overholdes af de respektive entreprenører.
  • Mangelgennemgang – inden byggeriet afleveres, sørger vi for en mangelgennemgang, hvor vi udarbejder mangellister til de respektive entreprenører, der skal udbedre manglerne.
  • Afleveringsforretning – afleveringsforretning afholdes, når der ikke er væsentlige mangler i forbindelse med byggeriet, da denne proces er afgørende for den aftalte garantiperiode for både bygherre og entreprenør.
  • 1- og 5 års gennemgang – i forbindelse med byggestyring har vi stor erfaring med både 5 og 1 årsgennemgang, hvor vi gennemgår byggeriet og udarbejder protokoller til registrering af svigt og skader.

Effektiv byggestyring til dit byggeprojekt

Igennem byggestyring kan vi hjælpe dig med koordinering af opgaver imellem de udførende entreprenører samt sikre, at alle opgaver udføres i henhold til kontrakten. På den måde sikrer vi også, at det færdige resultat leveres til den aftalte tid.
Hos TH-Gruppen A/S sikrer vi et trygt forløb under hele processen, så du ikke pludselig oplever uforudsete udfordringer eller problemer du ikke er bekendt med. ‘
Byggeri er udfordrende og kræver en stram og sikker styring med overblik for de enkelte processer.

Som din samarbejdspartner i forbindelse med byggestyring sikrer vi kvaliteten af dit byggeri gennem en synlig daglig ledelse, gensidig respekt og god dialog parterne imellem. Vi tror nemlig, at dette er vejen til et succesfuldt byggeri. Derfor søger vi også for at holde styr på både tidsplaner og byggeriets økonomi, så den fremsatte aftale imødekommes. Uanset størrelsen på din byggeopgave leverer vi altid en professionel byggestyring i særklasse. Søger du et firma til at varetage din byggestyring, er du altid velkommen til at kontakte os på 87 34 00 77 eller på mail info@th-gruppen.dk.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere