Totalentreprise

TH-Gruppen A/S varetager totalentrepriser og samarbejder med faste ingeniør- og arkitektfirmaer. I et tæt samarbejde med disse firmaer og dig som bygherre forestår vi projekteringen i forbindelse med din totalentreprise. Vi varetager efterfølgende en sikker styring af byggeriet frem til, det færdige resultat står klart. Vi har mange års erfaring med styring af byggerier, hvorfor du trygt kan lade os hjælpe dig i mål med din totalentreprise. Med TH-Gruppen A/S som samarbejdspartner til dit projekt er du garanteret en kompetent partner i byggeriet.

Bag holdet af dygtige tømrere og snedkere hos TH-Gruppen A/S står Troels Højlund, der er uddannet bygningskonstruktør. Denne mangeårig erfaring kombineres med vores erfaring fra tegnestuer og erfaringen inden for tømrer- og snedkerfaget. Det betyder, at du med TH-Gruppen A/S som totalentreprenør på dit byggeri får en partner, der kan sørge for en grundig rådgivning og hjælpe dig bedst muligt i mål med din totalentreprise.

Totalentreprise definition

En totalentreprise er særligt velegnet til større opgaver, der eksempelvis indebærer en større tilbygning, nybyggeri eller en omfangsrig renovering af eksisterende byggeri. Totalentreprise omfatter per definition alle ydelser inden for rådgivning i forbindelse med byggeri såvel som alle de repræsenterede faggrupper. Det betyder, at vi som totalentreprenører på baggrund af en dialog med dig som bygherre forestår udvælgelsen af rådgivere og fagentreprenører til dit forestående byggeprojekt. Derudover står vi også for alle planlægnings- og styringsopgaver i forbindelse med opgaven – lige fra projektering over kontakt til myndigheder og til bygge- og projektledelse undervejs.

Med TH-Gruppen som entreprenør på din totalentreprise får du en dygtig medspiller, der tager ansvar for opgaven fra start til slut. Som totalentreprenør har vi ansvaret for både projektering, koordinering de forskellige parter imellem og udførelsen af den samlede totalentreprise, så vi kan sikre det resultat, der blev aftalt for din totalentreprise. I tæt samarbejde med dig udvælger vi et hold af professionelle under- og fagentreprenører såvel som arkitekter og ingeniører, der kan sikre et succesfuldt byggeri. Vi sørger ligeledes for, at dine ønsker og krav til enhver tid inddrages i totalentreprisen, så vi kan sikre, at det endelige resultat er af højeste kvalitet og lever op til dine specifikke krav.

Din kompetente samarbejdspartner til totalentreprise

Hos TH-Gruppen A/S står et kompetent og fagligt stolt team af veluddannede tømrere og snedkere klar til at løfte din totalentreprise. Vi sætter en stor ære i vores håndværk, hvorfor du kan være sikker på, at vi leverer et kvalitetssikkert resultat. For os er det vigtigt, at du føler dig tryg omkring din totalentreprise, og derfor vægter vi god kommunikation og tillid mellem alle parter højt. Det betyder blandt andet, at du er med i hele processen, så vi kan sikre, at totalentreprisen forløber som ønsket.

Lad os stå for din totalentreprise

Med vores tekniske forståelse samt indblik i materialer og deres sammensætninger gør, at vi kan tilbyde dig en gennemarbejdet totalentreprise. Vi tænker altid nøje over hvert enkelt element i forbindelse med din totalentreprise, så vi på den måde kan sikre det bedst mulige resultat. Uanset om der er tale om en stor eller en lille opgave, kan du være sikker på, at vi med vores mere end 18 års erfaring kan løse enhver opgave inden for totalentrepriser. Gensidig respekt samt punktlighed og ordentlighed er noget af det, vi vægter højest hos TH-Gruppen A/S. Det betyder, at vi altid gør vores for at levere det færdige resultat til den aftalte tid såvel som til den aftalte pris.

Lader du TH-Gruppen A/S stå for din totalentreprise, er du garanteret en professionel byggestyring, hvor projekteringen og planlægningen af projektet er baseret på mange års erfaring, så alt ned til mindste detalje er gennemtænkt. Søger du en entreprenør til din totalentreprise, er du velkommen til at kontakte os på enten info@th-gruppen.dk eller på telefon 87 34 00 77.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere