Hovedentreprise

Skal du i gang med et byggeprojekt, og søger du en erfaren hovedentreprenør til dit projekt? Hos TH-Gruppen A/S varetager vi hovedentrepriser og forestår al koordinering og ledelse i forhold til både bygherren og underentreprenørerne. Vi sørger for afholdelse af byggemøder og sikkerhedsmøder foruden at sikre, at byggeriets økonomi overholdes, og tidsfristen efterleves. Med TH-Gruppen A/S som samarbejdspartner til din hovedentreprise får du et team af professionelle hovedentreprenører, der er kvalificerede som partnere til dit byggeri.

Hos TH-Gruppen A/S bliver du mødt af et fagligt stolt team af veluddannede tømrere og snedkere, der sætter en ære i deres håndværk. Derfor kan du være sikker på, at vi leverer et resultat af højeste kvalitet. Vi vægter tillid mellem parterne højt, hvorfor det er vigtigt for os at skabe tryghed omkring din hovedentreprise. Derfor er du som kunde i centrum og med i hele processen. Vi har mere end 18 års erfaring i at levere kvalitetsbyggeri til vores kunder i Århus-området, så du kan trygt lade os stå for din hovedentreprise.

Hovedentreprise definition

En hovedentreprise er velegnet til både mellemstore og store byggeprojekter, der involverer forskellige faggrupper og derfor kræver en grundig planlægning og koordinering af projektet. Hovedentreprise indebærer per definition, at entreprenøren varetager den indbyrdes koordinering blandt de fagentreprenører, der er involverede i byggeprojektet. Ligeledes betyder hovedentreprise per definition også, at hovedentreprenøren tager sig af selve byggeriet og økonomien i forbindelse med byggeriet. Som hovedentreprenører på dit projekt har vi det overordnede ansvar for både disponering og styring af de forskellige fagentrepriser, som indgår i hovedentreprisen. Det betyder, at vi tager os af at indgå kontrakter med alle fagentreprenører, samtidig med at vi sørger for, at de økonomiske rammer for hovedentreprisen ikke overskrides.

Derudover sørger vi for, at tidsplanen følges, så byggeriet står færdigt til den aftalte tid. Dette indebærer også en koordinering mellem de forskellige faggruppers arbejde, der sikrer, at de enkelte dele af byggeriet står klar til overtagelse af næste faggruppe. Hos TH-Gruppen A/S sørger vi naturligvis også for, at det endelige resultat lever op til de kvalitetsmæssige standarder, der blev aftalt for hovedentreprisen.

TH-Gruppen A/S – din erfarne samarbejdspartner til hovedentreprise

Bag vores hold af kompetente tømrere og snedkere står Troels Højlund, der er uddannet bygningskonstruktør og har mange års erfaring med byggestyring. Kombinationen af denne erfaring og vores erfaring fra tegnestuer samt inden for tømrer- og snedkerfaget gør, at vi kan sørge for en grundig rådgivning gennem hele hovedentreprisen – lige fra planlægningen af arbejdets udførelse til valget af materialer. Vores tekniske forståelse og indblik i materialer og sammensætning betyder, at du er garanteret en hovedentreprenør, der har tænkt nøje over hvert eneste element til din hovedentreprise.

Hvad end der er tale om en lille eller en stor opgave, så kan vi med vores mange års erfaring som hovedentreprenører garantere en samarbejdspartner, der kan løse enhver opgave inden for byggeri. Hos TH-Gruppen A/S udfører vi enhver hovedentreprise i et tæt samarbejde med bygherren. Vi tror på, at en gensidig respekt og tillid mellem begge parter bidrager til, at hovedentreprisen forløber efter planen, samt sikrer det bedst mulige resultat.

Skal vi løfte din hovedentreprise?

Hos TH-Gruppen A/S lægger vi stor vægt på ordentlighed og punktlighed, og det er din garanti for, at vi altid gør vores bedste for at levere til tiden og ikke mindst til den aftalte pris. Med os som samarbejdspartner til din hovedentreprise får du en gennemarbejdet løsning, hvor der er styr på hele dit projekt ned til mindste detalje. Uanset størrelse på din hovedentreprise så kan vi løfte opgaven. Kontakt os på telefon 87 34 00 77 eller på mail info@th-gruppen.dk og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din hovedentreprise.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere