Storentreprise

Hos TH-Gruppen A/S kan vi også varetage storentrepriser, hvor vi udover at levere et professionelt tømrer- og snedkerarbejde også kan varetage styring af de enkelte entrepriser. På den måde kan vi som leder af projektet sikre et godt flow i byggeriet og en god logistik samt overholdelse af den aftalte tidsplan. Vi har mange års erfaring inden for både byggestyring samt tømrer- og snedkerfaget, og uanset størrelsen på din storentreprise kan du være sikker på, at vi kan løfte den.

Vores hold af dygtige tømrere, snedkere og storentreprenører har en høj faglighed, hvorfor de også sætter en stor ære i deres håndværk. Det er din garanti for et godt resultat og ikke mindst en høj kvalitet. Vi stræber efter at sikre en tryghed omkring din storentreprise, og derfor er du altid med i hele processen. Vi har gennem mange år leveret kvalitetsbyggerier til vores kunder i og omkring Århus, og du kan trygt lade os stå for din storentreprise.

Storentreprise definition

Ved at anvende storentreprise som entrepriseform kan du som bygherre opnå en forenkling af styringsopgaverne ved en fagentreprise. Storentreprise er per definition en type entreprise, der minder meget om fagentreprise, men ved storentreprise er flere fagentrepriser slået sammen til ét stort fag, hvorved der er færre entrepriser at projektere og styre. Denne form for opdeling er med til at lette planlægnings- og styringsarbejdet en del, da hver storentreprenør styrer sit eget delprojekt. Hos TH-Gruppen A/S kan vi løfte storentrepriser inden for tømrer- og snedkerarbejde såvel som inden for jord, kloak og beton, og som entreprenør til din storentreprise sørger vi for at planlægge, tilrettelægge og koordinere imellem vores egen fagentreprise. Herunder også styring af tidsplan, så vi kan sikre levering til den aftalte tid.

Vi klarer styring ved storentreprise

Som bygherre styrer du selv den overordnede byggeproces, mens vi som storentreprenør styrer de entrepriser / faggrupper vi bliver tildelt. Vi kan udføre alle opgaver faggrupper.

Storentrepriser kan sikre dig en effektiv og simpel proces med et mindre antal personer du selv skal koordinerer.
Vi kan blandt andet løfte følgende storentrepriser:

  • Tømrerarbejde
  • Snedkerarbejde
  • Blikkenslagerarbejde
  • Tagarbejde
  • Malerarbejde
  • Jord, kloak og beton.

Ved at lægge små entrepriser sammen til en storentreprise kan du som bygherre sikre, at der ikke opstår forsinkelser i de enkelte entrepriser.
I tæt samarbejde med dig styre vi opgaven i mål.
Herigennem kan vi sikre et tilfredsstillende resultat af højeste kvalitet.

En tillidsvækkende samarbejdspartner til din storentreprise

Hos TH-Gruppen A/S vægter vi den gensidige respekt samt ordentlighed og punktlighed højt. Vi tror nemlig på, at dette sikrer dig et succesfuldt byggeri. Derfor er tillid imellem alle parter i forbindelse med din storentreprise også en vigtig faktor, da vi herved kan sikre, at alt forløber som aftalt. Vi har stor erfaring inden for både byggestyring, tømrer- og snedkerfaget såvel som en teknisk forståelse for materialer og deres sammensætninger. Dette er din garanti for gennemtænkte og gennemarbejdede løsninger, hvor intet overlades til tilfældighederne.

Gennem vores mangeårig erfaring i branchen og fra tidligere projekter sørger vi for en strømlinet koordinering og projektering af din storentreprise. På den måde kan vi sikre, at der er tænkt nøje over de enkelte dele af storentreprisen. Det er din garanti for det bedst mulige resultat. Uanset størrelse på dit projekt kan vi hos TH-Gruppen A/S løfte din opgave. Dette sker altid i tæt samarbejde med dig.

Skal du i gang med et byggeprojekt, og søger du et firma, der kan varetage en storentreprise? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 87 34 00 77 eller per mail info@th-gruppen.dk.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere