Har du brug for en troværdig tømrer
i Århus-området?

TH-Gruppen A/S er et entreprenør- og tømrerfirma i Århus-området, der løfter tømrer- og snedkeropgaver for private og til erhverv samt offentlige institutioner i områderne omkring Århus, Silkeborg, Randers og Vejle. Vi skaber individuelle løsninger for vores kunder, der bygger på tillid imellem begge parter. Med vores mange års erfaring i byggebranchen har vi opbygget stor ekspertise inden for tømrer- og snedkerfaget, hvorfor vi kan garantere dig et arbejde udført i højeste kvalitet, når du vælger vores tømrerfirma i Malling.

Bag vores team af dygtige tømrere og snedkere står Troels Højlund, der er uddannet tømrer og bygningskonstruktør. Sammen sætter vi en stor ære i at skabe tryghed omkring små såvel som store opgaver. Vi ved, at det er en stor beslutning at igangsætte en ombygning eller sågar et helt nyt byggeri, og derfor er vi med dig hele vejen. Du kan derfor trygt lade TH-Gruppen A/S stå for din tømreropgave – vi hjælper dig med at føre dine byggedrømme ud i livet.

Professionel tømrer i Malling

Kombinationen af vores store erfaring inden for tømrerfaget og erfaringen fra tegnestuer gør, at vi kan levere løsninger, hvor der er tænkt nøje over hvert eneste element og detalje i processen. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker til tømrerarbejdet, og på baggrund heraf vejleder vi dig i dine muligheder samt kommer med vores skræddersyede løsningsforslag. Ingen tømreropgave er ens, og derfor sørger vores tømrere i Malling altid for at tilpasse ethvert projekt til den enkelte kunde, så du får det ønskede resultat.

Hos tømrerfirma TH-Gruppen A/S løfter vi en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver, og vores tømrere i Århus kan blandt andet hjælpe med følgende opgaver:

 • Enfamilie
 • Kontorbygninger
 • Erhvervslejemål, renovering og nybyggeri
 • Renovering af etageejendomme og boliger
 • Kæde- og rækkehuse
 • Om- og tilbygning
 • Udskiftning af vinduer og døre
 • Tagarbejde
 • Gulvbelægning
 • Reparationer.

I vores tømrerfirma i Malling går vi meget op i ordentlighed og punktlighed. Det betyder, at vi holder tiden og altid gør vores bedste for at nå i mål til den aftalte pris. Gennem tæt inddragelse sørger vi for, at du har overblikket over fremdriften. Du er med i hele processen, og du styrer selv alle fravalg og tilvalg, så du får det resultat, du drømmer om. Vores ekspertise inden for byggestyring kombineres med vores indsigt i det tekniske og en forståelse for de forskellige byggematerialer og deres sammensætninger, hvilket sikrer dig et helhedsorienteret tømrerfirma i Århus, der leverer gennemarbejdede løsninger. Intet er overladt til tilfældighederne, når du vælger TH-Gruppen A/S som din foretrukne tømrer og snedker i Århus.

Vores tømrere rådgiver dig fra start til slut

Hos TH-Gruppen A/S vægter vi troværdighed, service og tillid højt, og derfor betragter vi ethvert samarbejde som et partnerskab, der giver værdi for begge parter. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg i byggeprocessen, og derfor kan du også forvente følgende, når du vælger os til din tømrer- eller snedkeropgave:

 1. Den rigtige løsning
  Med vores mangeårig erfaring i branchen hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning og de rette materialer til din opgave.
 2. Holder dig i hånden igennem byggeriet
  Gennem ugentlige opfølgninger holder vi overblik over byggeriet og inddrager dig, så vi kommer godt igennem byggeriet.
 3. Kvalitet uden kompromis
  Det vigtigste for os er, at du bliver tilfreds med resultatet af din tømreropgave. Vi sætter derfor en stor ære i at ramme et slutprodukt, som vi er stolte af, og som du er tilfreds med.

Kontakt vores tømrere for en god snak om dine tanker

Samarbejdet imellem dig og vores tømrere i Malling er et vigtigt fokusområde for os, og derfor tager vi ingen beslutninger uden dig. Du er som kunde altid i centrum, og enhver tømrer- eller snedkeropgave udføres med respekt for dig og dine ønsker. Din opgave betyder meget – og det ved vi. Derfor står vi klar til at drøfte din snedker- eller tømreropgave godt igennem.

Kontakt os på 87 34 00 77 eller skriv til os på info@th-gruppen.dk.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere